3mm Society, Railway

Martins Road – slow progress

Today did the first run with a loco or 2 on Martins Road. Connected the controller – nothing out came the meter – silly fellow hadn’t connected one of the wires! That done – the tram ran up and down (I know it’s LNER, southern stock not built yet) onto the sector table switch to the loop, nothing. Again I got the meter out and found I had not wired the feed in so had to jerry rig something quickly. Once I did that the loop worked off the table. Well that’s half the layout test, now to finish off the other half – still cannot decide whether to fit point motors (I have 2 Seeps acquired 2nd hand) or do wire in tube?

image

After the test, I marked out the platform edge using my 14.2 converted Triang A1A as a guide too big for the layout but the bogies are a good judge for the gap needed. I also laid a tempoary piece of track to see if I can fit the goods shed road in.

image

Progress very slow but at least I can run a loco up and down!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.